Hvordan komme seg til Skiathos

Flyavganger
'Greece, runway of Skiatos Island' - Skiathos
'Greece, runway of Skiatos Island' fritz16 / Shutterstock

Er Skiathos din drømmedestinasjon? Da bør du ta ett av de mange chartrete flyene til øyene. Gjør deg klar for å nyte sandstrender og krystallklare farvann!

Skiathos nasjonalflyplass ,“Alexandros Papadiamantis”, er en liten flyplass på nordøstsiden av øyen, 3 km fra Skiathos by. Den tar imot flyvninger fra Athen hele året, noe som er beleilig siden de normalt bruker mindre enn en time. Det er også begrensede flyvninger fra Thessaloniki og Chios året rundt. Flere innenlandsflyvninger kommer om sommeren, med avgang fra de ovenfornevnte flyplassen og fra Kavala også. Øyens flyplass har også forbindelser til flere byer utenlands, med hyppige avganger som tar deg til dette vakre, grønne paradiset.

Noen av de store byene i Europa med direkte chartrede flyvninger til øyen er London (Gatwick ), Birmingham, Manchester og Bristol i Storbrittania, Amsterdam, Roma, Wien, Beograd, Oslo, København, Gøteborg og mange andre. Selv om Skiathos som sommerdestinasjon er svært ettertraktet, bør du ta med I beregningen at flyselskaper stadig endrer hvor de flyr til, så denne informasjonen kan endre seg.

Bortsett fra direktefly, kan man også velge å ta ulike flyselskap og kombinere flyvninger avhengig av beleilighet og tid. Det er en rekke flyselskap som flyr til Skiathos hvert år, slik som Olympic Air, Aegean Airlines, Transavia, Scandinavian Airlines, Austrian Airlines, Thomas Cook Airlines og Thomson Airways blant andre.

En alternativ måte å komme seg til øyen er å fly til Volos lufthavn. Byen er svært nærme øyen og er forbundet med ferger klare for å krysse sjøen og ta deg til din destinasjon raskt og sikkert. Mange lavkostselskaper, slik som Ryanair og andre, flyr til Volos om sommeren til en billig penge.

Sjekk din nærmeste flyplass og ta det neste flyet til Skiathos!