Opphold i Koukounaries

Koukounaries
'koukounaries beach' - Skiathos
'koukounaries beach' - Attribution: Diego

Koukounaries er et av få boligstrøk på øyen bortsett fra Skiathos by. Det er en liten, relativt stille, men pen landsby, som ligger i nærheten av furuskogen den fikk navnet sitt fra. Koukounaries på gresk er et folkelig, alternativt navn for furutrær. Dets berømte strand ligger svært nær landsbyen og har rykte på seg for å være ikke bare den beste stranden på Skiathos, men også i hele Hellas og hele Middelhavet. Dette har ført til en enorm utvikling av regionen. De 150 personene som bor der permanent er for det meste involvert i reiseindustrien.

Dersom du vil unngå for mye liv og røre i Skiathos by og heller ser etter en alternativ måte å tilbringe ferien på, så vil Koukounaries muligens være et ideelt sted for deg. I landsbyen er det et bredt utvalg av hoteller og rom til leie, alt fra luksuriøse hoteller til enkle, men komfortable rom til leie. Et opphold i Koukounaries øker kvaliteten på ferien din. Du kommer i nærmere kontakt med naturen, og de skjønne omgivelsene gjør at du glemmer problemene dine og finner roen. Det er ideelt for familier og naturelskere så vel som for unge mennesker og eventyrere.

Tror du at det bare er Skiathos by som har fasiliteter og butikker? I Koukounaries kan du finne mange restauranter, vertshus og snackbarer hvis du skulle ønske å spise lunsj, middag eller bare ha deg en rask matbit. Ettersom landsbyen ikke er veldig stor, ligger alt i passende avstand. I regionens restauranter kan du smake internasjonale retter, tradisjonell gresk meny og sjømat. Skulle du likevel ønske å få med deg nattelivet i Skiathos by, kan du bare ta bussen og du er fremme før du vet ordet av det. Det er hyppige avganger. Du kan også bestille taxi eller leie en bil.

Dersom du velger å tilbringe ferien i Koukounaries, har du privilegiet av å ha den mest utrolige stranden på øyen rett ved. Stranden er velorganisert, her finner du solsenger og paraplyer så vel som snackbarer og kiosker som tar seg av dine behov. For de litt sporty reisende finnes det vannsportskoler på stranden, og vi anbefaler å prøve froskemannsdykking. På den måten kan du utforske den nydelige sjøen og dele utrolige bilder fra ferien med vennene dine. Du kan også besøke våtmarken rett bak stranden.

Koukounaries venter på at du skal utforske og nyte den naturlige skjønnheten til stedet, og ikke minst nyte de lokales gjestfrihet!
Hoteller og leiligheter i Koukounaries