Troulos - Skiathos

Troulos
'Τρουλονήσι - Σκιάθος' - Skiathos
'Τρουλονήσι - Σκιάθος' - Attribution: Αλέξανδρος

Troulos er et lite feriested rundt stranden på området, og begge fikk navnet sitt etter den lille øygruppen formet som en kristenortodoks kuppel på motsatt side av dem. Landsbyen med den imponerende hvite sandstranden finner du 9 km sørvest for Skiathos by på den vindfrie sørkysten. Plassen er ideell for familier pga det rolige, krystallklare farvannet, livredderstaben som er på stranden daglig og utvalget av fasiliteter for å imøtekomme småbarnsfamiliers behov.

Det er ett av de travleste områdene på øyen og du finner mange fine restauranter, vertssteder, snackbarer og hoteller rett ved sjøkanten. På vannsportskolen her, kan du tilogmed leie motorbåter til turer til de mindre, søte og rolige strendene rundt neset som man ikke når frem til på andre måter. Av andre fasiliteter i Troulos, kan nevnes de mange supermarkedene for dine daglige behov. Ønsker du mer moro og trolig en mer luksuriøs følelse i ferien din, kan vi anbefale deg bassengbarer med bassenger åpne for publikum i Troulos. Av en eller annen grunn er stedet spesielt foretrukket av briter, og deres innflytelse på regionen er så sterk at det av og til ligner en engelsk bosetning!

For de av dere som elsker eventyr, så finner man godt oppmerkede stier til Aselinos-stranden eller tilogmed til Mandraki-området, Sistnevnte ligger et stykke unna. For modige svømmere kan vi anbefale å svømme ut til steinklippene i Troulonisi – den lille øygruppen på motsatt side av Troulos!

Hvis tanken på Troulos gjør deg spent er det ingenting å nøle med: Bestill et rom på en av innlosjeringsmulighetene i regionen. De fleste av dem er lengre unna stranden slik at du kan føle deg sikker på å få en avslappet ferie!
Hoteller og leiligheter i Troulos