Megali Ammos: Kom deg så nær Skiathos by som mulig

Megali Ammos
'Megali Ammos Beach Skiathos Greece' - Skiathos
'Megali Ammos Beach Skiathos Greece' - Attribution: Kullez

Ønsker du å være så nær Skiathos by som mulig, men samtidig nyte et feriesteds atmosfære? Hva med å bo på ett av hotellene eller i en av studioleilighetene i Megali Ammos? Området er nesten utelukkende et feriested med massevis av tradisjonelle eller mer moderne gjestehus og hoteller. Det er stedet som ligger nærmest Skiathos by, og er lett tilgjengelig til fots, ettersom det ligger rett ved siden av byen.

Megali Ammos på gresk betyr stor sand. Et kjennetegn for regionen er den myke stranden som strekker seg mange meter langs kysten. På grunn av beliggenheten foretrekkes den både av lokale og turister som liker solbading og sommercocktailer i strandbarene man finner her. Ha en 'when in Greece'-holdning og spis lunsj på ett av de mange 'ouzeri' – stedene hvor ouzo og små biter av mat, kalt 'mezedes' serveres. Etter at du har svømt ut til det krystallklare farvannet i Megali Ammos, er det absolutt verdt å prøve et gresk måltid! Dette kan etterfølges av en gresk siesta å¨de de komfortable hotellene du finner på begynnelsen av stranden. Du finner garantert en som passer ditt budsjett.

Feriestedene ligger så beleilig kort unna Skiathos by at du kan gå ut om kvelden og så dra tilbake til rommet ditt enten til fots eller ved å ta buss eller taxi, uten at du behøver å bruke så mye penger. Om morgenen kan du enten legge deg ned på solsengen og evt hvile ut bakrusen fra kvelden før, eller du kan melde deg på vannsportskolen, som går for å være den mest organiserte på øyen. Husk at Megali Ammos kan bli travelt og overbefolket i høysesongen, så hvis du foretrekker stillhet og privatliv, kan det være bedre å dra til denne stranden på et annet tidspunkt. Dette trenger likevel ikke å gjøre oppholdet ditt i Megali Ammos noe mindre enkelt. Det går regelmessig busser til andre strender. Alternativt kan du slå to fluer i en smekk og prøve å gå rundt steinene mot østsiden der man ikke finner solsenger og paraplyer og der stranden er mye roligere.

Nyt alle fordelene det gir å være så nærme Skiathos by og besøk Megali Ammos. Her får du den beste innlosjeringen og de beste fasilitetene til overkommelige priser uten at du må betale et øre transport!
Hoteller og leiligheter i Megali Ammos